omslagI det här numret fokuserar vi på glas men du hittar naturligtvis mycket annat matnyttigt. Klicka här för att läsa online.

Inget kalas utan glas – Smörgåsbord besöks nästan dagligen av glas-spekulanter. Rätt glas ger klirr istället för kras.

Bättre smak i bättre glas – Ölglas ligger 20 år efter vinglasen. Men nu börjar det hända saker.

Skum – Se till att få det sista steget rätt i din ölservering. Anna Wallner på Carls-berg Sverige vet hur.

Bättre betalt med bättre glas –  Glas laddade med logotyp bjuder på ett mervärde för gästen.

Med majola som arbetsgivare  –  Varför väljer många att arbeta för Majola istället för att ta en vanlig anställning?

Lunch för hundtratals – Dagens lunch ställer stora krav på köket. Tight med stålar, begränsat med tid och alla på en gång. Vad är svårast?

Färs – Köttfärs är en av de mest formbara råvarorna och serveras på alla typer av restauranger.

På allas à la carte – Vilka är de populäraste à la carte-fiskarna och varför?