Tidningen Krog
Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.
  • MAT
    • FISK
    • GRÖNT
    • KÖTT
    • Smakriket
  • DRYCK
    • ÖL
    • Vin
    • SPRIT
    • Smakat och skakat
    • OVER A PINT
  • UTRUSTNING
    • Testat
  • HYGIEN
  • MANAGEMENT
    • KRÖNIKA
  • BRANSCH
    • NYÖPPNAT
    • Böcker
  • PODCAST
FÄLLMANS KÖTT / KÖTT

En dag på Fällmans kött

av johan datum jun 20, 2012 • 10:13

Tags: Fällmans kött, kött, kvalitet, styckning, vårlamm
Föregående inläggFrån betong till bistro Nästa inläggMed fokus på öl

Se filmen om Högtorp här!

Krogs senapstävling 2016

Svampkurs på Grönsakshallen Sorunda

Anatomisk urbening av lammstek på Fällmans Kött

Vårlammspremiär på Fällmans Kött

Meny

  • Kontakta redaktionen
  • Annonsinformation
  • Tidigare nummer

Våra samarbetspartners

  • Carlsberg Sverige
  • Fällmans kött
  • Majola RestaurangKonsult
  • Smörgsåsbord
  • Grönsakshallen Sorunda
  • HYGIENGRUPPEN
  • Fiskhallen Sorunda

Krog

Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.