Nu är det äntligen dags för Farmers Market 2017! Träffa Grönsakshallen Sorundas och Fällmans kötts leverantörer, producenter och sammanstråla med gamla kollegor. Här är stalltipsen på saker du inte får missa! Farmers Market, vid parkeringen bredvid Grönsakshallen och Fällmans kötts lokaler på Elektravägen 15,  äger rum den 17:e september och börjar klockan 17:00.

 

UTSTÄLLARTÄLTET

Under ett tak hittar du ett drygt 60-tal av Fällmans Kötts och Grönsakshallen Sorundas fantastiska producenter och leverantörer. Se, känn, smaka och prata direkt med våra leverantörer. Bli inspirerad av nya produkter och lär dig mer om de produkterna som du redan idag arbetar med.

KROGSNACK

På scen diskuterar vi ämnen som berör branschen. I år kommer vi bland annat prata med Tina-Marie Qwiberg, aktuell med dokumentären Sista skörden, diskutera hur man kan servera kött på ett hållbart sätt, prata kreativitet  och gnugga kristallkulan med trendanlytikern Lennart Wallander.

 

 

 

SMAKRIKET

Nya spännade råvaror från lokala och ofta småskaliga producenter presenteras i Smakriket. Här kan du prova produkter med smaken av en plats och resa längs med hela vårt avlånga land. Hitta dina nya favoritprodukter.

KÄK

Fyll på med energi, när det är Grönsakshallen och Fällmans Kött som står bakom spisen och servar dig! Sliders, goda korvar, grönsaker efter säsong och vietnamesiska smårätter eller kanske lite fågel från rotisseriet. Glöm inte att lämna utrymme för något från dessertstationen. 

BAR

Egentligen behöver vi varken berätta vart baren ligger, eller vad som serveras i den. Om vi känner våra gäster rätt, så kommer ni inte ha några problem att hitta den! Låt oss bara säga att här brukar det bli trevligt häng och en självklar plats att stöta ihop med gamla kollegor. 

MUSIK

Vår DJ Hasse står bakom spakarna och ser till att festen får sitt rätta gung. 

KOLLEGOR

Även om Farmers Market innehåller allt du kan önska dig i form av produkter, mat, dryck, musik och inspiration – så är det väl inget som slår att stöta ihop med gamla kollegor? Här kan du spela Bingo på uttryck som ”shit vad länge sedan…”, ”Jäklar vad vi jobbade hårt”, ”vart jobbar du nu?” och ”Fan vad kul att se dig”.