Grinchen bävar

Julen väntar onekligen runt hörnet. Och det är nu många beslut tas som avgör hur bra, eller dåligt, årets julbord blir. Det handlar om allt från köttbullens färs, smaksättning, storlek (eller om du väljer att köpa), till temperaturen på glöggen. Det första välkomnandet av gästerna och deras första synintryck av julbordet. Med mottot ”persue perfection” eller ”sträva efter det perfekta” hoppas vi att kommande sidor ger dig lite inspiration och idéer. Och, visst ja… God Jul.

Fällmans Kötts julbord dignar Bredd och kvalitetsprodukter för medvetna kockar

Svensk chark i världsklass Fler och fler får upp ögonen för kvalitén på hantverkscharkuterier.

Smaken i mörkret  Att dricka jul.

Julbordsprepp Inventering, logistik och kunskap är nyckeln för att julbordet ska glimra.

Årets senapstävling Var med i Krogs senapstävling.

God jul. God hygien Se till att även gästernas händer är rena.