Varje dag besöks Grönsakshallen av kockar som går ett varv på lagret för att inspireras och lära sig mer. Givetvis kan även bartenders göra samma sak. Låt dig inspireras av både snacks och ingredienser till cocktails. 

Ät Rotfruktschips, picklade plommon, små krusbär, oliver, wasabinötter (kikärtor) och mycket annat.

Örter Gröna skott i alla dess former och smaker. Ja, även mynta.

Citrus Utöver barens obligatoriska lime, citron och apelsin så hittar du en uppsjö intressanta citrusfrukter.  

Drycker Fläder, blåbär, svarta vinbär, ofiltrerad päronmust, läsk från Berga Bruk och muster från Gastronomigruppen. 

Syrups Spännade smaker som granskott, älgört, vårbroddssirap, björksirap, röllikasirap, tjärsirap, maskrossirap och många fler. 

Juice Pinfärsk, egenproducerad apelsin-, lime- eller citronjuice. Riktigt bra kvalitet. 

Bär Sortimentet styrs givetvis av säsongen men en del färska bär finns året runt. 

Frysta frukpuréer Från kvalitetsproducenten Cap Fruit kommer ett 30-tal puréer, exempelvis hallonpuré, persikopuré, röd persikopuré, vit äppelpuré, päronpuré, björnbärspuré, melonpuré, blodgrapepuré, blodapelsinpuré, citronpuré och  kokospuré.

Nötter Valencia mandlar med och utan skal, pinjenötter, paranötter, marconamandlar (med skal), hasselnötter, macadamia-nötter, pistagenötter, mandlar, solroskärnor – valnötter, pumpafrön, pecan, jordnötter med skal och många fler…