RUNDVANDRING. Krog tog rygg på Grönsakshallens Johan Westin som gick en runda med personalen från Vivels i Bromma.

Det kanske inte låter så inspirerande men för de flesta kockar är ett varv på Grönsakshallens lager som ett mentalt fyrverkeri av smaker och idéer.  Det här är  Grönsakhallens sätt att arbeta istället för produktkataloger och sortimentslistor.

 

Benny Olsson går en inspirationsrunda med Sodexo Gävle

 

– I de flesta andra branscher är det som är riktigt bra dyrare, än det som inte är lika bra. I vår bransch är det tvärt om: När någonting är riktigt bra, då är det billigt. Det kallas för säsong. Följer man säsongerna så gör man det lättare för sig själv, säger Benny Olsson när han gör en visning av lagret för Sodexo Gävle.

Vad tyckte du om rundvandringen på Grönsakshallen Sorundas lager?

Andreas Samuelson (mitten) var nöjd med rundvandringen.

– Vilket otroligt sortiment! Jag hade inte föreställt mig det här. Jag trodde att det skulle vara några hyllor med tomat och gurka…  Självklart var gourmetrummet häftigt men även produktioinsavdelningen. Vi köper ju idag en hel del frysta grönsaker men det finns ju ingenting som inte säger att man lika gärna kan använda färska färdigskurna grönsaker.