FasadI sommar flyttar Majola RestaurangKonsult till nya större lokaler i Sickla. Anledningen är att företaget expanderar och att man behöver fler arbetsplatser och bättre rum för intervjuer och möten.

– De nya lokalerna ligger ungefär fem minuter med buss eller Saltsjöbanan från Slussen, säger Jonas Sundin på Majola Restaurang- Konsult. Adressen är Hesselmans torg 5 vid Sickla Handelsplats med köpcentrum, bio och restauranger nära inpå. Främsta anledningen till flytten är att de gamla lokalerna vid Slakthusområdet har blivit för små och inte funktionella för verksamheten.

– Vi får en bättre arbetsmiljö och kan organisera arbetet bättre, säger Jonas. Snabb service har haft högsta prioritet ända sedanMajola startade verksamheten för tio år sedan. Ringer du Majola handlar det bokstavligen om sekunder innan någon svarar.

– Du ska inte behöva sitta i telefonkö. Som köksmästare, hovmästare eller krögare har du viktigare saker att fokusera på, säger Jonas och berättar att de nya lokalerna också innebär att man får bättre rum för intervjuer, möten och internutbildningar. Även parkeringsmöjligheterna är bättre än vid dagens nuvarande lokaler vid Slakthusområdet. Majola har ett antal bilar tillgängliga för sina medarbetare som tar uppdrag på exempelvis konferensgårdar, som kan vara svåra att åka till kommunalt.

Vad tar ni med er från de gamla lokalerna?

– Det enda vi tar med oss är känslan av att kontoret är en möteplats för vår personal, säger Jonas och betonar hur viktigt det är att kontoret är tillgängligt för kockar, servitörer och diskare. Mellan olika uppdrag kan man komma upp på en kopp kaffe, träffa gamla kollegor, umgås eller planera kommande arbete eller semester.

– Våra medarbetare är vår främsta resurs. Dom är en del i Majolafamiljen. Självklart är det nya kontoret också till för dom, säger Jonas.

Flyttfakta

NÄR: Juli-september 2014

NY ADRESS: Sickla handelsplats, Hesselmans torg 5

VARFÖR: Bättre service till kunderna

HUR: Vi fortsätter att satsa på vår personal och gör allt för att de som jobbar för oss ska trivas.

KALAS: I augusti fyller vi tio år…

TEL: 08-600 35 00

Om nya lokalerna

Fler arbetsplatser, bättre akustik och ventilation.

Bra mötesrum för internutbildningar.

Intervjurum för rekryteringar.

Bättre plats för personal som kommer och hälsar på.

Om Sickla handelsplats

Köpcentrum med butiker, restauranger, bio etc.

Bra och gratis parkeringsmöjligheter för besökare.

Extremt bra allmänna kommunikationer.