I början av sommaren öppnade Mr French på allvar efter att under våren genomgått en omfattande renovering signerad Stylt Trampolin. Det ruffa gamla tullhuset, där tidigare Pontus by the Sea låg, har nu fått en helt ny inredning. Enklast beskrivs Mr French som 20-talsinspirerad upplevelse. Brasseri i The great Gatsby-anda där man kan äta en sofistikerad middag och fortsätta festligheterna hela kvällen.

Centralt placerad, mitt i matsalen är en bar, som ger bra atmosfär i den art deco inspirerade lokalen. Matsalen har runt 150 sittplatser, utomhusverandan ytterligare 150 platser. Köket hämtar sin inspiration från både USA och Frankrike. Här finns en äkta kolgrill men även en stor och öppen skaldjursdisk. Köksmästare är Jonas Markstedt och restaurangchef är Charlie Lauritzen.

– Den franska matkulturen har inspirerat oss i utbudet av rätter, desserter, specifika ostar och viner och inte minst i respekten för råvarorna. Vi har även sneglat på den amerikanska kulturens gästvänlighet och frikostighet och vår ambition är att alla våra rätter ska serveras tillsammans med en stor portion generositet, säger Pontus Isenstein, event och marknadsansvarig på Mister French.