Tidningen Krog
Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.
  • MAT
    • FISK
    • GRÖNT
    • KÖTT
    • Smakriket
  • DRYCK
    • ÖL
    • Vin
    • SPRIT
    • Smakat och skakat
    • OVER A PINT
  • UTRUSTNING
    • Testat
  • HYGIEN
  • MANAGEMENT
    • KRÖNIKA
  • BRANSCH
    • NYÖPPNAT
    • Böcker
  • PODCAST

10. Krogsnack på Farmers market Tema: Hälsa

av johan datum okt 8, 2015 • 13:12

Tags: F12, F12 gruppen, Farmersmarket, Filippa Salmonsson, Grönsakshallen, grönsakshallen sorunda, hälsa, hälsa resaurangbranschen, hälsorestauranger, krogsnack, melker, Melkerandersson, Sockerdetox
Föregående inlägg9. Krogsnack på Farmers market. Tema: Vad är köttkvalitet? Nästa inlägg11. Krogsnack på Farmers market Tema: Framtidsspaning

Se filmen om Högtorp här!

Krogs senapstävling 2016

Svampkurs på Grönsakshallen Sorunda

Anatomisk urbening av lammstek på Fällmans Kött

Vårlammspremiär på Fällmans Kött

Meny

  • Kontakta redaktionen
  • Annonsinformation
  • Tidigare nummer

Våra samarbetspartners

  • Carlsberg Sverige
  • Fällmans kött
  • Majola RestaurangKonsult
  • Smörgsåsbord
  • Grönsakshallen Sorunda
  • HYGIENGRUPPEN
  • Fiskhallen Sorunda

Krog

Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.