Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.
MAT
FISK
GRÖNT
KÖTT
Smakriket
DRYCK
ÖL
Vin
SPRIT
Smakat och skakat
OVER A PINT
UTRUSTNING
Testat
HYGIEN
MANAGEMENT
KRÖNIKA
BRANSCH
NYÖPPNAT
Böcker
PODCAST
8. Turism och gastronomisk identitet
av
johan
datum
okt 5, 2015
•
11:16
Föregående inlägg
7. Hållbara restauranger
Nästa inlägg
9. Krogsnack på Farmers market. Tema: Vad är köttkvalitet?
Se filmen om Högtorp här!
Krogs senapstävling 2016
Svampkurs på Grönsakshallen Sorunda
Anatomisk urbening av lammstek på Fällmans Kött
Vårlammspremiär på Fällmans Kött