Tidningen Krog
Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.
  • MAT
    • FISK
    • GRÖNT
    • KÖTT
    • Smakriket
  • DRYCK
    • ÖL
    • Vin
    • SPRIT
    • Smakat och skakat
    • OVER A PINT
  • UTRUSTNING
    • Testat
  • HYGIEN
  • MANAGEMENT
    • KRÖNIKA
  • BRANSCH
    • NYÖPPNAT
    • Böcker
  • PODCAST

8. Turism och gastronomisk identitet

av johan datum okt 5, 2015 • 11:16

Föregående inlägg7. Hållbara restauranger Nästa inlägg9. Krogsnack på Farmers market. Tema: Vad är köttkvalitet?

Se filmen om Högtorp här!

Krogs senapstävling 2016

Svampkurs på Grönsakshallen Sorunda

Anatomisk urbening av lammstek på Fällmans Kött

Vårlammspremiär på Fällmans Kött

Meny

  • Kontakta redaktionen
  • Annonsinformation
  • Tidigare nummer

Våra samarbetspartners

  • Carlsberg Sverige
  • Fällmans kött
  • Majola RestaurangKonsult
  • Smörgsåsbord
  • Grönsakshallen Sorunda
  • HYGIENGRUPPEN
  • Fiskhallen Sorunda

Krog

Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.