ERIKSBERG PÄRLAN Efter flera år med kraftigt humlad öl går trenden nu mot mer klassiska och balanserade ölsorter. Eriksberg Pär-lan är en ale med tydlig men balanserad beska – det britterna kallar för en ”bitter”. Humlesorten East Kent Golding ger Pärlan en mild och angenäm doft med inslag av honung och sirapslimpa. Smaken är rund och maltig med örtiga toner av torkad frukt, pomerans och knäck.

 SOMERSBY SPARKLING ROSÉ Somersby Sparkling Rosé har en tilltalande lyxig design och pas-sar perfekt som en festlig aperitif på som-marminglet eller varför inte avnjutas på en uteservering i solen. Tack vare en lägre alkoholhalt är årets cidernyhet ett bra alter-nativ både till mousserande vin och rosévin. Somersby Sparkling Rosé serveras med fördel väl kyld och gärna i ett vinglas.
CARLSBERG EXPORT – Limited Edition Carlsberg har en av de mest ikoniska logotyperna i världen, men designen på etiketterna har sett ut på många vis genom åren. I maj lanseras en begränsad upplaga av Carlsberg Export med en tillbakablick till Carlsbergs historiska etikettdesign. Retrodesignen bygger på tre viktiga grundpelare för Carlsberg: arv, image och kvalitet. 
Smirnoff Ice Lagom till sommaren lanseras nu Smirnoff Ice i en ny sommarkall design