Smorgasbord_flytt_1

Nytt showroom, bättre läge och säkrare leveranser är några av fördelar för smörgasbord som flyttat till Sandhamnsga- tan vid gärdet. Stockhom Krog träffade Smörgåsbordsgänget i de nya lokalerna och tog ett snack med Thomas Furu.

Hur är dom nya lokalerna?

– Dom är perfekta, vi har letat efter en lokal där vi kunde behålla lite av garagekänslan från vår gamla lokal och samtidigt genomföra en uppgradering. Efter tio år vet du vad som fungerar bra och vad fungerar mindre bra. Det är precis som på en restaurang. Personalen måste se dig när du kliver in. Sedan är läget viktigt, vi vill finnas inom räckhåll för våra kunder.

Hur påverkar de nya lokalerna Smörgåsbords verksamhet?

– Det känns bara positivt. Alla tycker att det är skitkul. Det är en fräschare utställning, finare kontor och mycket trev- ligare område. Tillgängligheten är bättre än den gamla lokalen och lagerlogistiken är mycket bättre.

Vad är viktigt för kunderna när dom besöker er?

– Det ska kännas att vi har ett intressant produktsortiment. Vi tar inte bara hem volymvaror utan även produkter som vi gillar. Sedan ska det vara otvunget att komma in här, man kan snacka lite med personalen, gå ett varv och kolla ut- ställningen och få lite inspiration.

Vad blir nästa steg för Smörgåsbord?

– Trygghet i leveranserna när det gäller basvaror, beställer man genom oss så ska det gå fort. Beställningsvaror tar däremot lite längre tid. Och så ska vi bli bättre på att träffa våra kunder ute på krogen, vi ska bevara och vårda våra be- fintliga kunder.

Foto: Anneli Hildonen